Trias Loci

Trias Loci bestaat sinds 2006 en is de studievereniging van de opleiding Vastgoedkunde aan de Hogeschool Saxion te Enschede. Trias Loci is een studievereniging met circa 100 leden, verdeeld over vier collegejaren.

De HBO-opleiding Vastgoedkunde, opgericht in 2002, is een volwaardige vierjarige studie die zich richt op de complete vastgoedcyclus. Van initiatief tot ontwikkeling, realisatie, beheer en uiteindelijk herontwikkeling. In deze brede vastgoedopleiding is makelaardij één van de aspecten, naast projectontwikkeling, vastgoedmanagement en vastgoedbeleggingen.

Het doel van Trias Loci is enerzijds een toevoeging aan de studie te zijn en anderzijds het onderlinge contact tussen de studenten te bevorderen. Ook wordt een link gecreëerd met het bedrijfsleven door middel van gastcolleges, een bedrijvendag en excursies.

Voorheen stond de opleiding bekend onder de naam Vastgoed en Makelaardij. 

Evenementen

Geen aanstaande evenementen


Word lid

IMG_8683_3.jpg

Trias Loci organiseert voor leden diverse activiteiten waaronder gastcolleges, een bedrijvendag, excursies en borrels. 

Voordelen voor leden:

  • Voorrang bij activiteiten georganiseerd door Trias Loci.
  • Korting bij activiteiten georganiseerd door Trias Loci.
  • Gratis koffie/thee in het Trias Loci hok (E0.07).

Aanmelden kan via de pagina word lid! Tevens kun je lid worden via het inschrijfformulier. Dit formulier kun je aanvragen via de mail of door langs te komen in het hok (E0.07). 

Het lidmaatschap voor studiejaar 2023/2024 bedraagt 10 euro.