Over Trias Loci

Over Trias Loci

Trias Loci is een studievereniging voor de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Sinds haar oprichting in 2006, heeft deze vereniging als doel gesteld: 

‘’De verbreding en verdieping van de kennis en vaardigheden van studenten alsmede het bewerkstelligen van een grote binding van de studenten met het vakgebied Vastgoed en met elkaar.’’ 

Het begeleiden van studenten in de overgang naar het werkveld en het creëren van binding tussen studenten onderling wordt door middel van de organisatie van diverse activiteiten bereikt. Middels onze samenwerking met diverse bedrijven in de vastgoedbrache, trachtten wij studenten kennis te laten maken met hun toekomstige werkveld. Zodoende organiseert Trias Loci jaarlijks een Bedrijvendag evenals inhousedagen en gastcolleges. Naast leerzame activiteiten, bedoeld om de professionele vaardigheden van studenten te ontwikkelen, organiseert Trias Loci ook activiteiten om de binding tussen studenten te vergroten. Zo wordt elk jaar een programma opgesteld voor de introductieweek en worden er excursies en borrels georganiseerd. 

Ook dit jaar gaan wij ons inzetten om leuke en leerzame activiteiten te organiseren voor studenten. Ik kijk samen met mijn medebestuursleden daarom uit naar een succesvol bestuursjaar! 

Diemo Brandes

Voorzitter Trias Loci 2023-2024