Sponsoren

Sponsoren

Xxllnc

Hoofdsponsor

Wij zijn xxllnc. Onze teams maken slimme apps voor de (semi-)overheid. Met behulp van technieken zoals artificial intelligence zorgt het team van xxllnc belastingen er ieder jaar weer voor dat de WOZ-waardes van meer dan 4 miljoen objecten zo nauwkeurig mogelijk bepaald worden.

Om onze klanten te kunnen ontzorgen leveren wij niet alleen software maar ook ondersteuning door de inzet van taxateurs, juridisch medewerkers en gegevensbeheerders. Dit doen we landelijk met kantoren in Heerenveen, Hengelo, Sint-Oedenrode en Veenendaal.

Als taxateur bij xxllnc werk je mee aan projecten die zeer divers zijn. Van het (modelmatig) waarderen van alle woningen en niet-woningen binnen gemeenten en het taxatietechnisch afhandelen van bezwaarschriften tot het individueel waarderen van industriële complexen en pretparken. Ben jij op zoek naar een stageplek, afstudeeropdracht of een baan? Kijk op jobs.xxllnc.nl voor een overzicht van alle openstaande opdrachten en vacatures. We komen graag met je in contact!

xxllnc_logo_2.png

Contactpersoon:

Irene Reiling

irene.reiling@xxllnc.nl

06-11351009


Thorbecke

Sponsor

Thorbecke is een gespecialiseerd adviesbureau voor publieke organisaties zoals gemeenten, provincies, waterschappen en woningcorporaties. We hebben veel verstand van informatiemanagement, gegevensbeheer, vastgoedtaxaties, belastingen, juridische zaken en applicaties. Wij leveren een veelzijdig pakket aan diensten en specialisten op dit gebied. We werken aan oplossingen, stellen doelen en realiseren deze. Luisteren, samenwerken en open en actief communiceren met onze opdrachtgevers is daarbij de basis. En dat past bij onze missie: "Door daadkracht én in samenwerking publieke organisaties verder brengen."

Meer weten? ✆ 088-8883000 |✉ info@thorbecke.nl| www.thorbecke.nlhttps://werkenbij.thorbecke.nl/

Thorbecke_logo.png

Contactpersoon:

Jeannette Eysink

recruitment@thorbecke.nl

06-58837548


Boers & Lem

Sponsor

Boers & Lem is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting, vastgoedbeleggingen en taxaties voor verschillende doeleinden, zoals aan- en verkoop, fusie, overname, balanswaardering, en meer. Wij werken onder andere voor ondernemers, overheid en semioverheid, banken, beleggers, zorginstanties en woningbouwverenigingen. 

Boers & Lem heeft twee vestigingen; in Enschede en Almelo. Wij werken landelijk, maar onze focus is gericht op Oost-Nederland met werkgebied Twente. 

https://boersenlem.nl/​​​​​​​

Logo_Boers__Lem.jpg


Metafoor Vastgoed

Sponsor​​​​​​​

Metafoor Vastgoed is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in vastgoed en grondzaken voor (semi)overheden. Met meer dan 250 zelfstandige professionals (zzp’ers) en ruim 50 adviseurs hebben we een breed netwerk van kennis opgebouwd. Wij geloven in de kracht van gedeelde kennis en samenwerking. Onze adviseurs maken gebruik van hun ervaringen uit eerdere opdrachten en kunnen altijd rekenen op de expertise van hun collega’s. Waardevolle kennis wordt gedeeld. Wij zorgen er samen voor dat onze kennis up-to-date blijft. Hierdoor kunnen we passende oplossingen bieden voor elke uitdaging waar onze opdrachtgevers voor staan.

Ons doel is simpel. We willen onze opdrachtgevers ontzorgen en echt verder helpen. Met diverse achtergronden en verschillende expertises binnen ons team, streven we ernaar om voor elke uitdaging een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of maatwerkoplossingen, we zetten ons in om de behoeften van onze opdrachtgevers te begrijpen en te vervullen. Bij Metafoor Vastgoed staat de opdrachtgever altijd centraal. We werken samen, delen kennis en streven naar succes. Door onze nauwe samenwerking kunnen we optimaal voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat ze daadwerkelijk verder komen.

Onze klanten zijn overheidsorganisaties (hoofdzakelijk gemeenten, maar ook provincies, waterschappen etc.) en we werken door het hele land. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dronten (Flevoland) maar met onze adviseurs en opdrachtgevers vanuit heel Nederland bedienen wij het gehele land. Bezoek voor meer informatie onze website: https://metafoorvastgoed.nl/.

Over werken bij Metafoor Vastgoed:

Een adviesbureau waar haar werknemers en de teamspirit op nummer 1 staan, dat hoor je niet vaak. Wij steken tijd in onze mensen, zonder onze mensen zijn wij namelijk nergens. Wij gaan voor een lange relatie met onze medewerkers. Vanaf het moment dat je bij ons start, hoor je bij ons hechte team van vastgoedprofessionals. Indien nodig of gewenst leiden wij jou intern op, of volg je externe opleidingen om te komen waar jij wil.

Met het team komen wij iedere maand samen om te sparren en om kennis te delen. Maar ook om gezellig bij te praten, want wij vinden het ook erg belangrijk om het gezellig met elkaar te hebben.

Samen met het hechte Team Metafoor gaan wij voor kwaliteit en helpen wij onze opdrachtgevers verder. Uitdagend en afwisselend werk, waarbij de werk/privé balans hoog in het vaandel staat. Jij blij = Wij blij

Benieuwd naar de sfeer bij Metafoor? Bekijk onze werken-bij website en onze Instagram-pagina

Logo_metafoor.png


M7

Sponsor

M7 is een toonaangevende specialist op de Europese, multi-tenant vastgoedmarkt met veel expertise van de lokale vastgoedmarkt. Wij streven ernaar om uit te groeien tot Europa’s meest vooraanstaande onderneming in het beleggen in vastgoed en asset management. M7 wordt gewaardeerd om haar uitstekende resultaten en haar ervaren professionals. We bieden zichtbare toegevoegde waarde aan investeerders. We slagen hierin dankzij een dynamische en inspirerende bedrijfscultuur.

www.m7re.eu

Contactpersoon:

Femke van Oest

Logo_M7.png