Bestuur

Bestuur

Voorzitter

Femke Van

Ik ben Femke Van, 20 jaar oud, en woon samen met mijn ouders en zusje in Apeldoorn. Ik ben tweedejaarsstudent Vastgoedkunde en heb interesse in de beleggings- en ontwikkelingszijde van vastgoed. Ik heb besloten om een bestuursjaar te nemen als voorzitter van Trias Loci, omdat ik de uitdaging wilde aangaan om mijzelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast geeft deze functie mij de kans om kennis te maken met het toekomstige werkveld middels het bijwonen van diverse evenementen. Ik vind het erg leuk om activiteiten te organiseren voor studenten en hoop zo mijn enthousiasme voor vastgoed over te dragen aan anderen! 

Secretaris

Lieselot Heusinkveld

Ik ben Lieselot Heusinkveld, 19 jaar en woon nog thuis in Aalten. Ik ben sinds november de secretaris van Trias Loci. Ik zit op het moment in mijn tweede jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij. Volgend jaar ben ik van plan om in de eerste helft de minor "algemene ontwikkeling" te gaan volgen en in de tweede helft stage te gaan lopen. Ik heb voornamelijk veel interesse in de financiële zijde van vastgoed. Ik ben bij het bestuur gegaan om mezelf meer uit te dagen en verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Verder vind ik het ook heel leuk om meer betrokken te zijn met de opleiding. Ik heb het erg naar mijn zin in het bestuur en hoop veel interessante activiteiten te organiseren! 

Penningmeester & Commissaris van Externe Zaken

Lucas van der Laan

In dit bestuurjaar mag ik, Lucas van der Laan, mezelf commissaris van externe zaken en penningmeester benoemen. Vandaar dat ik mezelf ga voorstellen. Ik ben 19 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Almelo. Ik zit op de opleiding Vastgoed & Makelaardij als tweedejaars. Ik heb besloten om een bestuursjaar te doen om mijn persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en te delen aan andere studenten. Ook vind ik het organiseren en participeren van activiteiten erg leuk. Ik zie veel deuren open gaan door Trias Loci en die kans wil ik graag pakken om mezelf maar ook andere studenten te helpen. Ik sta altijd open voor gesprek dus als er iets is, stuur dan een mailtje naar triasloci@saxion.nl, dan kom ik z.s.m. met u in contact.


IMG_7620_4.jpg
IMG_7558.jpg
IMG_8058_1.jpg